Šta predstavlja NCP ?

Natur Care Product je marka koja se fokusira na proizvodnju prirodnih kozmetičkih proizvoda, proizvoda za njegu kože i prirodnih sredstava za čišćenje domaćinsta koji su posebno nježni prema osjetljivoj koži,  a certificirani su prema strogoj regulativi i standardima. Njihov cilj je pružiti korisnicima proizvode koji su ne samo učinkoviti u njezi kože, već i sigurni za korištenje i ekološki prihvatljivi. Natur Care Product se ističe kao certificirana marka koja pruža visokokvalitetnu prirodnu njegu.

Kriteriji za dobivanje certifikata Natur Care Product-a

Kriteriji za dobivanje certifikata su rigorozni i zahtijevaju:

  1. Prirodni sastojci: Svi sastojci koji se koriste u Natur Care Product proizvodima moraju biti prirodni i odobreni od strane certifikacijskih tijela. To znači da se ne koriste umjetni mirisi, boje ili hemikalije koje mogu biti štetne za kožu ili okoliš.
  2. Organski uzgoj: Natur Care Product preferira korištenje organskih sastojaka koji su uzgojeni bez upotrebe pesticida ili genetske modifikacije. Ovo osigurava da se koži pružaju najbolji prirodni sastojci bez izlaganja štetnim hemikalijama.
  3. Bez testiranja na životinjama: Certifikat Natur Care Product-a također garantuje da se proizvodi ne testiraju na životinjama. Oni podržavaju etičan pristup i koriste alternativne metode testiranja kako bi obezbjedili sigurnost i učinkovitost svojih proizvoda.
  4. Održivost: Natur Care Product je posvećen održivosti i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš. Oni koriste reciklirane i biorazgradive ambalaže, smanjujući tako količinu otpada koji završava na deponijama.

Prirodni proizvodi certificirani prema NCP standardu osim navedenih kriterija podrazumijeva da hemijski procesi uključeni u proizvodnju odgovaraju prirodnim procesima, kao što je metabolički proces biljke.

Prednosti korištenja proizvoda koji imaju NCP certifikat

Korištenje Natur Care Product proizvoda pruža niz prednosti. Prije svega, možete biti sigurni da koristite proizvode koji ne sadrže štetne hemikalije i umjetne sastojke. To može biti posebno važno za osobe s osjetljivom kožom, dermatitisom ili osobama koje su sklone alergijama. Natur Care Product proizvodi su formulirani s ciljem pružanja njege koži i poticanja prirodnog zdravlja. Certifikat Natur Care Product-a također pruža povjerenje potrošačima. Kada kupujete proizvode s njihovim certifikatom, možete biti sigurni da su ti proizvodi prošli rigorozne provjere i da su usklađeni s visokim standardima za prirodnu njegu kože.

S Natur Care Product proizvodima: Korak prema očuvanju okoliša

Natur Care Product proizvodi ne samo da su dobri za vašu kožu, već su i prijatelji okoliša. Svi proizvodi u ovoj liniji su 100% biorazgradivi, što znači da se mogu prirodno razgraditi i vratiti u okoliš bez ikakvih negativnih utjecaja. Ako tražite prirodnu njegu kože koja kombinira kvalitetu, sigurnost i održivost, razmislite o Natur Care Product proizvodima. Vaša koža će vam biti zahvalna, a vi ćete doprinijeti očuvanju okoliša.